Vægbeslag til fladskærm: Så skal der ses fodbold

Der er ikke noget som en fodboldkamp på væggen. Alt takket være vægbeslag til fladskærm (foto vivotel.dk)

Der er ikke noget som en fodboldkamp på væggen. Alt takket være vægbeslag til fladskærm (foto vivotel.dk)

Der er landskamp mellem Danmark og Italien, og dig og vennerne har desværre ikke fået billetter til Parken, hvor der meldes alt udsolgt til denne kamp. Derfor har dig og drengene i stedet for valgt at holde den ultimative fodboldaften hjemme hos dig. Du ved, at det bliver vildt. Øl, pizza og masser af råb og hoppen rundt i stuen hver gang, at Danmark scorer eller blot er tæt på. Sidste gang I havde en vild fodboldaften, faldt dit fladskærms TV ned fra det bord, det står på, og det vil du helst ikke have gentager sig denne aften. Derfor skal du ud og finde en god og sikker løsning.

Den nemme løsning: Sæt dit TV op med et vægbeslag til fladskærm

En god løsning, som heller ikke kræver meget tid og mange penge, er, at sætte dit fladskærms TV op på væggen. Det gør du ved at købe et vægbeslag til din fladskærm, som kan skrues ind i væggen. Herefter sætter man blot fladskærmen op på det, og så skulle den gerne sidde rigtig godt fast. Vælg et vægbeslag, som passer godt til fladskærmen – også gerne i farven, så det kommer til at se lidt smart ud også. Det smarte ved et vægbeslag til din fladskærm er også, at du nu pludselig også har noget plads på gulvet, hvor faldskærms TV’et før stod.

Desuden kan nogle vægbeslag drejes, så du rent faktisk kan dreje TV’et hen, hvor du ønsker det. Men tilbage til fodboldaftenen. Her er problemet nu løst, for nu er faldskærmen sikkert placeret på væggen, og der er endda meget mere gulvplads til at hoppe og danse rundt på, når Danmark forhåbentligt vinder kampen efter et par scoringer. Find et vægbeslag til fladskærm her. Rigtig god fodboldaften.

Der kan også læses mere om indretningsløsninger lige her:

Udstil dine skønne loppefund – køb en tallerkenrække i træ

Gør dit hjemmearbejde langt sjovere med et smart arbejdsbord

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *