Udstil dine skønne loppefund – køb en tallerkenrække i træ

Start en spændende tallerkensamling i dag (foto traevarer.dk)

Start en spændende tallerkensamling i dag (foto traevarer.dk)

I dagens Danmark er det nærmere reglen end undtagelsen, at unge piger bruger lang tid på loppemarkeder i hele Danmark. Faktisk nævner flere, at det er en af deres yndlingsbeskæftigelser i ferier og weekender. Her finder de mærke- eller vintagetøj, og så køber de ting til boligen. Mange af de ting, vi andre samlede på, da vi var unge, er nemlig moderne igen. Og så er det bare rart for et ungt menneske med en beskeden indkomst at få en masse for sine penge. Stel er en af de ting, man kan finde i rigtig mange afskygninger på diverse loppemarkedet. Stentøj og Royal Copenhagen er blandt de unges favorit, når der skal købes tallerkener – og det er okay at mikse og matche forskellige mærker og stilarter.

Det er bare sådan, at hvis vi køber fint stel – eller bare stel, der er rigtig pænt at se på, er det en skam, at vi kun ser det, når vi spiser. Hvorfor ikke integrere de pæne dele og det gode håndværk i din boligindretning? Det kan du let og hurtigt gøre med en tallerkenrække. Den er nemlig også moderne igen – og kan højst sandsynligt findes på loppemarkeder.

Tallerkenrække som indretning

Det kan se rigtig dekorativt ud med en tallerkenrække på væggen. Faktisk kan den gøre det ud for kunst, så du kan spare de penge – eller bare hænge det et andet sted i din bolig. Udstil de tallerkener, du er gladest for i tallerkenrækken. Meget gerne nogle med en fin kant, et flot mønster eller i en frisk farve eller et yndigt motiv. Det vil du blive glad af at se på.

Køb en flot i træ og beslut, om du vil bevare træfarven, eller om du vil male din nye tallerkenrække. Ved at male den kan du få den til at passe akkurat ind i din boligstil – pastelfarver vil se rigtig kønt ud til dit stels farver, fordi de ikke stjæler fokus.

Find en tallerkenrække her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *