TV ophæng, der skåner fjernsynet mod stød og skader

Tvet hører til på væggen (foto vivotel.dk)

Tvet hører til på væggen (foto vivotel.dk)

Et TV er desværre en lidt udsat størrelse, når det står på gulvet, hvilket det tidligere oftest har gjort. Men nu er der en løsning på problemet, og den er så lige til, at man skulle tro, det var løgn. Et TV ophæng er din redning, når du ikke har lyst til at fjernsynet står på jorden og samler støv. Her er det også i risikozonen for stød og skrammer, når folk går forbi det. Er der hunde eller legende børn i hjemmet, er TV’et i direkte fare.

Op på væggen med det, og så kan du endda også nyde, hvordan udsynet til TV’et bliver meget bedre. Så kan familien samles om en god film uden at børnene brokker sig over ikke at kunne se for hinandens hoveder. Det vil få roen til at sænke sig over den lille familie, når der skal hygges med fredagsfilm og slikskålen i skødet.

Inviter veninderne over til serieaften, når du har fået dit nye TV ophæng

Du kan også hurtigt blive den i venneflokken, som de andre helst vil besøge, når jeres favoritserie kommer i fjernsynet. Den med det bedste udsyn til skærmen er tit den foretrukne vært, og hvis du er typen, der elsker at have gæster, så er det da guld værd.

Måske er det veninderne der kommer over til det nye afsnit af den der serie, I bare alle sammen elsker. Så kan du bage cupcakes og brygge te og kaffe, der anrettes på sofabordet. Smide nogle ekstra puder i sofaen og gøre tæpperne klar, hvis det er lidt fodkoldt. Inden du får set dig om vælter det ind ad døren med seriehungrende piger, og så kan du være stolt af den anretning du har præsteret. Både i forhold til forplejning og i forhold til den helt ekstraordinære biografstemning, du har skabt.

Se på et TV ophæng hos vivotel.dk

Se hvilke muligheder et ophæng til fladskærm giver dig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *