Skamler: Udnyt pladsen fuld ud i en lille lejlighed

Skamler er det perfekte allround møbel til små stedder (foto traevarer.dk)

Skamler er det perfekte allround møbel til små stedder (foto traevarer.dk)

Her får du gode tips og råd til, hvordan du med få lette løsninger kan udnytte pladsen helt ud i en lille lejlighed. Der skal nemlig ikke så meget til, men det kan være svært at overskue, når du flytter ind og tænker, at der da slet ikke er plads nok.

Skamler og andre gode løsninger til dig, der bor lidt småt

En af de ting du kan gøre er at kigge på, hvilken størrelse seng, du egentligt har brug for. Mange af os sover i store dobbeltsengen, der fylder rigtigt meget. Men hvis der er lidt trangt med pladsen, kan du overveje at finde en god 140 meter bred seng – en såkaldt halvanden mands seng, som man sagtens kan sove to voksne mennesker i. Sådan en seng fylder en del mindre end en helt stor en, men det føles ikke som om, at den er så lille igen. Under sengen er det en god ide at købe et par store kasser f.eks. gennemsigtige i plastic. Såkaldte bed rollers. De skal gerne være på hjul, så de er nemme lige at rulle ud og ind under sengen igen, når man skal støvruge eller har brug for de ting, der er i kasserne. Her kan du vælge at lægge alt dit sengetøj og håndklæder, og på den måde fylder det ikke i et eventuelt skab.

En god løsning for dig med lidt plads er at få et spisebord, der kan slås ud og slås ind igen. Det kan f.eks. være et spisebord, der som, når det står normalt, passer til 4 personer. Men hvis I så får gæster, ja så kan du nemt rykke bordet ud i stuen og sørge for, at der er plads til 8 gæster. I stedet for at have store stole stående til hele 8 personer, der bare står og fylder, er det en god ide at købe et antal skamler. Det smarte ved skamler er, at de nemt og enkelt kan stables, så de ikke fylder noget. Stil dem i et hjørne, og lad dem så komme frem, når der myldrer gæster ind ad døren.

Find skamler hos Traevarer

 

Se på flere varer fra Traevarer her:

Gør dit hjemmearbejde langt sjovere med et smart arbejdsbord

Udstil dine skønne loppefund – køb en tallerkenrække i træ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *