Sengerammer er sengenes hoveder og kroppe

En seng er i virkeligheden en madras og sengerammer (foto sengespecialisten.dk)

En seng er i virkeligheden en madras og sengerammer (foto sengespecialisten.dk)

Der kan siges meget om senge, men faktum er, at vi ikke rigtig bruger så meget tid på at snakke om senge. Det er et underligt faktum, og det burde egentlig ikke være sådan. Man burde som menneske betragte sengen som et særdeles vigtigt objekt i tilværelsen. Mennesket bruger utallige timer og stunder i senge, og derfor er det sengen er konstrueret af: Sengerammer, madras, ben og topmadras af stor vigtighed. Især om materialet er lavet i gode materiale, bør man være klar over, inden man foretager et køb af en seng.

Sengerammer der er dekorative og funktionelle

Sengerammer er rammer omkring sengen, og er det, der holder madrassen i selve sengen på plads. En sengeramme har både denne funktionelle side, men også en æstetisk side. Har man et hjem, hvor man i stort stil har udvalgt materialer i træ og andre naturlige farver og elementer, kunne en sengeramme i en naturlig og lys farve helt klart interessere. Der findes mange forskellige sengerammer, og et stort udvalg af materialer og stilarter. Måske er man ikke interesseret i et stort træstykke, der skal ligge som gavl over en hoved. Måske er man mere interesseret i en simpel ramme, der ikke rager alt for højt over hovedet og på den måde ikke tildrager sig for meget opmærksomhed på soveværelset. Det kan være, at man har et mindre soveværelse, der ikke vil kunne rumme al den plads, en sådan seng ender med at bruge, når man investerer i sådan en sengeramme.

Minimale og diskrete

Hvis man søger minimale sengerammer, er det godt, der også er sådanne sengerammer. Der findes sengerammer i metal, der ikke tager for meget plads, og så findes der sengerammer i træ, der heller ikke er for bastante.
Man vil nok være sikker på at kunne finde sin sengeramme blandt de mange forskellige sengerammer, der er på markedet.

Se på sengerammer hos sengespecialisten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *