Moderne huse – funktionsdygtige og moderigtige kvalitetshuse

Få et moderne hus med alt det indebærer (foto ltm.dk)

Få et moderne hus med alt det indebærer (foto ltm.dk)

På LTM.dk er der ikke langt fra drøm til færdigt hus. LTM.dk er et boligsite, der kan hjælpe dig med at få dine helt præcise boligdrømme ført ud i livet. De hjælper med både inspiration, design og opførelse af huset. Husene på LMT.dk er moderne huse, hvor funktionen er en super vigtig del af designet, uden man dog glemmer det personlige præg, der også spiller en vigtig rolle.

Et Funkishus er eksempelvis et meget moderne hus, designet så pladsen bliver udnyttet godt, og så du kan indrette det lige, som du vil. Det er enkelt og funktionelt. Det har en stram grundplan og med dets rene linjer, har huset en meget moderne karakter. Der er desuden masser af lys i et Funkis hus, fordi der er placeret store, flotte vinduespartier.

Kompetence til at levere et moderne hus

LTM.dk har mere end 20 års erfaring, hvilket kan ses. De har lavet over 300 individuelt tegnede huse, hvilket betyder, at du trygt kan stole på deres arkitekter. De lytter rigtig godt til, hvad dine boligønsker er og kommer med inspiration og forslag. Det er for eksempel vigtigt, at dit hus kommer til at ligge det rigtige sted. Lys og beliggenhed kan spille en stor rolle for, hvordan dit drømme hus ender med at se ud. Se på moderne huse hos LTM

LTM er et arkitekt- og byggefirma, hvilket betyder, at de har kompetencerne til at udføre hele din boligdrøm. LTM kan udover mange kompetencer tilbyde et fremtidssikret og miljøvenligt boligbyggeri. De har gode forslag til energirigtige løsninger, der optimerer din bolig og giver et rigtig godt indeklima.

Læs om mulighederne for at bygge hus:

Byg hus til familien og tjen noget hjem igen

En bungalow – et hjem, der både er traditionelt og moderne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *