Kähler lysestager – skab et hyggeligt lys i dit hjem

Kähler lysestager er måske lige til dit hjem? (foto cahetu.com)

Kähler lysestager er måske lige til dit hjem? (foto cahetu.com)

Lyset i stormagasiner er det værste. Det helt skarpe hvide lys, der gør ondt i øjnene, og man får en underlig blå-hvid farve, hvis man ser sig selv i spejlet i et af prøverummene. Vi mennesker er enormt påvirkelige af lys. Både det udendørs, men også det vi selv kan skabe indendørs.

Når man skal lave mad i et køkken, er det selvfølgeligt vigtigt med et godt skarpt lys, så du kan se, hvad du laver. Det samme gælder, hvis du skal sidde og arbejde foran en computer, så skal du have et godt og kraftigt loftslys, eller også skal du have en god arbejdslampe på skrivebordet.

Kähler lysestage – både praktisk og dekorativ

Men hvis man skal slappe af, se TV, læse en god bog eller spise en hyggelig middag, så vil de fleste gerne have en mere afslappet belysning, der kan skabe en god stemning og hygge.

Det kan være rigtigt hyggeligt at sidde og spise morgenmad eller aftensmad en kold vinterdag i stearinlysets skær. Og lige netop stearinlys kan et eller andet med at skabe hygge. Det varme gule lys der flakker, kan være meget afslappende at sidde i.

Man kan vælge at købe sine stearinlys i en farve – f.eks. lilla, grøn eller blå. Men man kan også bare vælge at købe en hel masse hvide lange stearinlys og så have nogle smarte lysestager at sætte dem i. Lysestagerne skal være gode til at sætte stearinlys i, og samtidig skal de være dekorative og passe med resten af hjemmet. Kähler lysestager er meget afdæmpede i farver og stil – man kan f.eks. få dem i sort/hvid, og de passer godt i de fleste hjem.

Se et udvalg af Kähler lysestager her: http://www.cahetu.dk/maerker/kahler/kahler-lysestager

Gå til Kählers hjemmeside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *