Hay sengetøj er designerklæder til dit soveværelse

Brug altid sengetøj af høj kvalitet (foto cahetu.dk)

Brug altid sengetøj af høj kvalitet (foto cahetu.dk)

Dit soveværelse bliver brugt til andet end bare søvn, og du befinder dig i det i mere end otte timer dagligt. Desuden lukker du sjældent døren til dit soveværelse. Sådan forholder det sig i hvert fald i de fleste danske hjem. Mange af os har tv i soveværelset, så vi kan se vores yndlingsfilm under dynerne eller vågne til Go’ Morgen Danmark på Tv2. Flere af os har også bøger og blade på sengebordet, ligesom den ultimative hygge bliver udlevet i weekenderne, hvor få kan finde på at servere morgenbrunchen på sengen. Af samme grund er soveværelsesindretningen vigtig. Hay’s boligartikler er altid dagsordensættende inden for boligmode, og nu er deres sengetøj også ved at være populært. Sengetøjet er designet af Scholten og Baijings, der blandt andet også har designet de populære viskestykker fra Hay.

 

Hay sengetøj er af høj kvalitet

Det er vigtigt, at dit sengetøj er af høj kvalitet. Du skal ligge tæt med det i mange timer, og det skal derfor være af en blød og lækker kvalitet, men det skal også kunne holde til ofte at blive vasket på høje grader, så støvmider og andet uvelkomment kan holdes nede.

Hay’s sengetøj er af lækker bomuldssatin. Det føles dejlig blødt. Både pudebetræk og dynebetræk er behæftet med en hvid lynlås. Den er godt skjult, så den ikke generer, men det er yderst praktisk, når du skal skifte sengetøj.

Sengetøjet kommer i flere moderne nuancer og forskellige ternede mønstre. Vælg eventuelt et mønster og en farve, der matcher dine viskestykker, eller vælg det sengetøj der matcher bedst til resten af dit rums farveudvalg.

Find dit Hay sengetøj her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *