Gør dit hjemmearbejde langt sjovere med et smart arbejdsbord

Et godt arbejdsbord hjælper dig med at holde fokus og være produktiv (foto traevarer.dk)

Et godt arbejdsbord hjælper dig med at holde fokus og være produktiv (foto traevarer.dk)

Der er efterhånden rigtig mange danskere, der prøver lykken og springer ud som selvstændige eller som bare har mulighed for at arbejde hjemmefra flere af ugens dage. Det mod og den mulighed er der mange andre, der misunder dem – for helt ærligt, det kunne da være rart at sidde i et roligt miljø, man kender til hudløshed, og arbejde. Ikke at have forhastede morgener, hvor børnene græder, og du skal på cyklen i regnvejr. At arbejde hjemmefra giver helt sikkert nogle friheder, men ellers ikke har. Kunsten er i virkeligheden at få udrettet noget indenfor den frihed – så man ikke risikerer at skulle tilbage på kontoret.

Det er nemlig let at blive lidt for afslappet og hjemlig, når man har arbejdsplads i eget hjem. For i og med at rammerne ikke skifter, er det svært at skelne imellem, hvornår man arbejder, og hvornår man holder fri. Det stiller med andre ord store krav til den enkelte at arbejde hjemmefra, hvis ikke man skal falde i fælden og ende med bare at nusse rundt og hygge.

Hjemmearbejde ved arbejdsbord

En af måderne, du kan sikre dig, at du rent faktisk arbejder, når du skal arbejde, er ved at lave et rum, hvori du kan arbejder. Sådan så du (og i grunden også din familie) ved, at når du træder ind i det rum, skal du arbejde. Ikke forstyrres. Ikke være husmor eller mand.

Hvis du ikke har et ekstra rum til formålet, skal du i hvert fald have et arbejdsbord, der skal fungere på samme måde som rummet – når du sidder der, er det fordi, du arbejder. Ikke alt muligt andet. Indret dig, som du ville gøre, hvis det var dit kontor på en arbejdsplads.

Det kræver helt sikkert øvelse at vænne sig til, at ’nu arbejder jeg, selvom gårsdagens opvask stadig står på bordet, og vasketøjet venter’, men det kan ende med at blive rigtig godt for dig, og så giver det altså, hvis man er i stand til at administrere det, en større frihed.

Find et arbejdsbord fra travarer.dk

Se på en flot tallerkenrække i træ også fra traevarer.dk her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *