Franske altaner – ikke populære uden grund

franske altan er mere overskuelige, men har den samme effekt (foto minaltan.dk)

franske altan er mere overskuelige, men har den samme effekt (foto minaltan.dk)

Der er rigtig mange metoder, man kan tage i brug, hvis man gerne vil forbedre det sted, man bor. For nogle er det ekstra vigtigt, at boligens indretning er i orden. For andre er det mere boligens ydre, som er i ekstra meget fokus. Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange muligheder på begge områder. Ofte handler det om at finde nogle billige alternativer, som samtidig kan holde i mange år og gøre en stor, positiv forskel. Franske altaner er i denne sammenhæng meget populære, fordi de netop opfylder disse to kriterier.

Fordele ved franske altaner

De fleste har set franske altaner, måske uden at vide det, hvis de har været på ferie i Paris eller set billeder derfra. Den franske altan stammer naturligvis fra Frankrig. Hér er der meget smalle gader, og derfor er bygningerne også meget tætte på hinanden. Derfor opfandt man en altan, som faktisk ikke kræver noget plads i dybden. Find ud af mere om Franske altaner

Franske altaner består nemlig blot af et stålgitter foran en dør i muren. Det vil altså sige, at man ikke kan stille sig ud på en fransk altan. Man kan derimod stadig åbne døren og læne sig ud over gitteret. Man kan stadig nyde udsigten fra franske altaner, og man kan også bruge dem til at lukke ekstra luft og lys ind i boligen.

Endnu en fordel ved franske altaner er naturligvis, at de er meget billige at sætte op. Det kræver ikke det store udstyr, og det kræver heller ikke meget avanceret håndværk. Der er mange lejligheder i danske byer, som også har flere franske altaner tilknyttet, fordi det er så let at få indført. Derfor kan man ofte se, at folk tørrer deres tøj på deres altan eller bare har døren stående åben. Man kan bruge en fransk altan til mange ting!

Læs mere om franske altaner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *