Få en drøm af en have med havemøbler

Der findes et bredt udvalg af havemøbler online (foto ide.dk)

Der findes et bredt udvalg af havemøbler online (foto ide.dk)

Der er virkelig dejligt derude i haven. Især når det er sommer og fuglene kvidrer, blomsterne dufter og bierne sværmer. Den lyse tid vi længes mod gennem en lang og vinter skal nydes, og det gør man bedst ved at planlægge, hvordan man udnytter haverummet helt. Havemøbler – hvad enten de er store og solide eller små og nemme at flytte rundt på – skaber dit personlige uderum. Hvis du drømmer om at få endnu mere ude af sommeren, så kan du med fordel anskaffe dig et godt sæt havemøbler, som du både synes er smukt, som passer til din boligstil, og som du har det godt med at sidde i. Komforten skal nemlig være god, for det skal være rart ude i haven.

Terrasse, hyggekrog eller lounge

Havemøbler skaber stil. Hvis du har en altan er de lette og fleksible cafémøbler gode at møblere med. Hyggekrogen i haven kan møbleres med en solvogn, en behagelig liggestol eller måske en hængekøje. Er der mere plads i haverummet, som du har – for eksempel under et smukt træ eller en stor parasol, der skaber skygge, så kan du med et sæt loungemøbler få en helt speciel og lækker stemning, der giver helt boligen et pift af wellness og velvære.

 

Tilbehør giver det sidste touch til havehyggen

Det perfekte uderum med havemøbler kalder på lækkert tilbehør. Havehynder og bokse til at opbevare dem i, når de ikke er i brug, krukker, potter og lanternre – det er alt sammen med til at pynte og hygge så det er rart at være sammen udenfor. Med lidt krukker og planter får du det sidste touch, der lige højner oplevelsen af godt udendørsliv en tand. Med få midler kan man nemt skabe ændring i stilen. Minimalistisk, romantisk eller farverigt – når du skifter ud i tilbehøret til havemøblerne forandres udtrykket i dit udemiljø alt efter humør og temperament.

Se et udvalg af havemøbler her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *