En Temprakon dyne til den kræsne dyneentusiast

Har du svært ved at sove med din nuværende dyne. Så prøv en fra Temprakon (foto pudeland.dk)

Har du svært ved at sove med din nuværende dyne. Så prøv en fra Temprakon (foto pudeland.dk)

Der er ingen grund til ikke at gå op i, hvad man putter sig i om natten. Forskellen på dyner er til at tage og føle på, bogstaveligt talt, og ingen fortjener at sove med en dårlig dyne, der enten mislykkes i at holde dig varm, eller som bliver kogende hed i løbet af natten, så du ligger og drukner i sved. Brug lidt tid og en klat penge på en ordentlig dyne, der øger din komfort. Det betaler sig virkelig i længden.

Temprakon dynerne kaldes for de intelligente dyner

Når det kommer til Temprakon dynerne fristes man til at kalde det en form for raketvidenskab. Det er nemlig NASA teknologi, der er brugt til at skabe en dyne, der kan en del mere end at være noget, man trækker over sig, når man skal sove. Temprakon dynen kan nemlig styre temperaturen, når du ligger i din seng. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Ved hjælp af et helt specielt materiale kan dynen mærke din kropstemperatur og din fugtighed i sengen, og så kan den regulere sig efter, om du har det meget varmt, eller om du har det meget koldt. En sand drøm af en dyne for kvinder med hedeture, der vil føle, at dynen holder varmen nede. Det giver færre afbrydelser i søvnen, og det medvirker til, at du bliver et mere veludhvilet og afbalanceret menneske i din hverdag. Slut med at vågne i tide og utide af ulidelige hedeture.

Omvendt kan dynen også få temperaturen til at stige, hvis du ligger og fryser, og du skal i hvert fald slet ikke være bange for, at du ikke kan holde varmen. Fyldet i dynen er oftest dun eller småfjer, og det er et af de bedste isoleringsmaterialer overhovedet. Det er næsten ren magi at sove med en Temprakon dyne, men du vil ikke lægge mærke til, hvor meget dynen arbejder for dig. Du vil nemlig være i dyb, dyb søvn.

Find en Temprakon dyne hos Pudeland.dk

Læs mere om temprakon her: temprakon.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *