En fransk altan giver frisk luft og lys i din bolig

En altan fåes i mange udgaver (foto minaltan.dk)

En altan fåes i mange udgaver (foto minaltan.dk)

En altan er den perfekte måde at tilføre din bolig ekstra kvadratmeter på. Frisk luft over hovedet er noget af det skønneste og mest livsbekræftende her i verden. Det er desværre ikke altid muligt at påføre en altan, og det kan der være mange gode såvel som dårlige grunde til. Bor du for eksempel i byen, vil din ejer –eller andelsforening ofte have nogle reglementer, som du er nødt til at overholde, hvis du skal påføre en altan på huset. Nogle steder vil det simpelt hen også se dumt ud, ligesom omgivelserne ikke vil tillade det, hvis du kommer for tæt på overboen eller udendørs træer. Den franske altan kan være det perfekte substitut for en altan, fordi du stadig her får fornemmelsen af frihed og frisk luft i din lejlighed. Du kan åbne dørerne helt op, hvilket giver fantastisk meget lys i dit hjem, ligesom du kan sidde ved kanten og nyde solen med en kop kaffe.

En fransk altan giver en unik følelse

Den franske altan giver dig en unik følelse. Du kan sidde i din stue og føle dig udendørs indendørs eller i hvert fald en større del af dine omgivelser, selvom du er indenfor i trygge rammer. Med en fransk altan kan du drømme dig væk til sydlige himmelstrøg. Altanen er også god om aftenen, hvor det kan være for koldt til at være decideret ude. Med et tæppe i din bolig får du mere ud af aftenen.

Den franske altan er desuden god både til soveværelset, køkkenet og stuen, fordi der her altid er behov for god udluftning og udsyn.

Køb en fransk altan her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *