En bungalow – et hjem, der både er traditionelt og moderne

Byg din egen bungalow i dag (foto benee-huse.dk)

Byg din egen bungalow i dag (foto benee-huse.dk)

Skal du bygge hus? Eller leder du bare efter et nyt et, der passer præcis til dig? Så er en bungalow værd at kigge efter, når du går ned af landets villaveje for at finde inspiration. Bungalows er ikke et sjældent syn, men til gengæld kommer de i mange afarter. De giver en oplagt mulighed for en personlig fortolkning af et traditionelt hus.

Bungalows kvadratiske former og traditionelle skråtag gør det let at lave forandringer. Hvis du bygger selv, kan du starte med at vælge den størrelse, du har brug for. Hvor mange børn har du og konen? Eller hvor mange skal I have? – hvor tit har I gæster? Og hvor opholder I jer oftest. Med en bungalows kvadratiske former, er det muligt at indrette rum og vægge, som det passer familien. – Måske ser den firkantede bygning traditionel ud udefra, men indeni kan I forme den, præcis som I vil.

Dit hjem, din bungalow

Bungalowen er altså en af de mest kendte arkitektoniske sammensætninger i landets villakvarterer. Men derfor er der ikke to, der behøver at ligne hinanden. Hvis du investerer i et håndværkerkøb, er der med det solide, kvadratiske fundament gode muligheder for ombygninger. Det kunne være en ny etage, at vælte væggen mellem køkkenet og stuen eller måske at fjerne det gamle skråtag og bygge en flad tagterrasse.

Byg selv

Hvis du tager det helt selvstændige skridt og starter fra punkt nul – du vil bygge dit helt eget hus fra bunden, er den klassiske bungalow et godt udgangspunkt. Du har måske en meget stor familie? Du vil have kontor i stueetagen? Eller du har måske bare brug for et større køkkenalrum end nogle af de huse, du i forvejen har set? Og så vil du selvfølgelig også bo der, hvor der ikke står et hus i forvejen. Du må i gang med at bygge selv.

Ud fra bungalowgrundskitsen er det en god mulighed at opsøge arkitekter, der med kendskab til den traditionelle byggestil fra 60’erne, kan hjælpe dig med at give det moderne vinkler, der passer til netop dine behov. Med dem bliver det let at skabe det hjem, du drømmer om at leve i.

 

Find din bungalow ved Benee-huse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *